Bulls 2 v Hurricanes 4

Well done aan die girls, Bulls 2 wen 11-6.

Die Hurricanes “ouer tannies” het nie baie gehou van die feit dat ons O13/14 spelers hulle so bietjie gedruk het nie, Aby het hulle besig gehou op 3de sak en die catcher het nie baie daarvan gehou nie, sy storm op haar af en probeer haar vd sak af druk om te “tag”, toe Aby vir haar uitwys dat sy dit nie kan doen nie, antwoord sy, ek is ouer as jy en kan doen wat ek wil….hehehe

Minion het baie goed gepitch en ook die laaste 2, ja reg gelees 2 uitgehaal met ;n baie mooi double play, eers vang sy die batter en toe raai raai wie haal sy uit vir die finale uit van die wedstryd, ja reg geraai die einste catcher….

Anna het baie goed gedoen en Minion mooi uitgehelp om die laaste 3 spelers uit te haal,

Julle is ‘n “force to be recon with !

Well done !

 

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *